ASSESSORIA

LI ASSESSOREM EN EL SEU NEGOCI PER CRÉIXER MÉS I MILLOR

Oferim un servei integral d'assessorament i gestoria empresarial adreçada a professionals, despatxos, comerços i empreses. Els nostres assessors li oferiran una visió global dels aspectes en què es basa la gestió laboral, fiscal i jurídica del seu negoci. La fiscalitat, el control tributari, la gestió dels recursos humans, impostos i la cobertura legal són factors essencials per al desenvolupament i l'èxit corporatiu.

Col·laborem junts en un clima de mútua confiança, fruit de la serietat i de la responsabilitat en el treball diari. Des del seguiment continuat, el control exhaustiu i diari de cada procés, la seva previsió fins a la seva execució final. Amb una informació constant i proactiva de l'estat de les seves gestions.

Busbac li aportarà tranquil·litat a l'assegurar el compliment puntual de totes les seves obligacions fiscals, laborals i legals, i li permetrà concentrar-se en el creixement del seu negoci.

FISCAL

El nostre equip d'assessors, realitzarà un exhaustiu estudi de les seves obligacions fiscals i tributàries des de diversos punts de vista i aplicant diversos paràmetres per tal de garantir la rendibilitat, l'estalvi i el rigor en el desenvolupament i seguiment de control de la fiscalitat corporativa de la seva empresa.

JURÍDICA

Assessoria en normativa i legalitat vigent, defensa dels seus drets davant de tercers. El nostre equip d'advocats l'acompanyarà en la presa de decisions que poden ser determinants per a la seva societat o la seva empresa en qualsevol moment i entorn.

LABORAL

Li oferim solucions i assessorament en l'àmbit sociolaboral, retenció del talent, gestió de recursos humans i aspectes clau en contractació de noves incorporacions a la seva empresa o comerç, a partir de l'aplicació de la nova normativa vigent en cada cas.

AUDITORIES

A Busbac +, comptem amb experts col·laboradors auditors, censors jurats de comptes, amb l'objecte d'ajudar des del rigor, l'eficàcia i el compromís, a l'acompliment normatiu vigent.

TOP