EMPRESA

Fundada l'any 1986, Busbac + és una consultoria de serveis a empreses, situada al centre històric de Rubí (Vallès Occidental), a Barcelona, que ofereix serveis d'assessoria fiscal, jurídica i laboral.

Durant aquests anys, l'estil de gestió de Busbac + s'ha caracteritzat pel rigor, la serietat i l'eficàcia en el seu treball amb els nostres clients.

Busbac + compta amb un jove equip d'experts economistes, advocats i consultors d'empresa, que destaquen pel seu dinamisme, la seva capacitat de resposta i la seva alta especialització en la gestió i assessorament en les diferents àrees professionals, especialment en la gestió financera, l'assessoria fiscal , laboral i el dret corporatiu.

Avui, comptem amb més de 1.000 clients als quals seguim oferint un servei d'acompanyament i un suport de 360º a la mida de cadascuna de les seves necessitats.

Busbac + ofereix serveis a mida, ajustats a cada perfil de client:

  ■ Empreses industrials

  ■ Empreses de serveis

  ■ Pimes

  ■ Despatxos professionals

  ■ Startups

  ■ Sector retail

  ■ Empresaris individuals

Vista de les oficines centrals de Busbac

La nostra operativa es basa en un servei tutorial personalitzat en l'assessorament integral amb cada empresa amb la qual col·laborem, sempre de manera proactiva, en un clima d'estreta confiança i elaborant permanentment informació constant de l'estat de les seves gestions.

A Busbac +, sabem que la qualitat del servei, el tracte personal a el client i el coneixement empresarial, són indispensables per treballar en equip, la clau de l'èxit per mantenir, dia a dia, la satisfacció i la confiança dels nostres clients.

TOP